Veel motorplezier en bekijks onderweg, op een echte retro classic van SWM!

Toen de prototypes van de classic SWM modellen op de motorbeurs Eicma 2014 aan het publiek werden gepresenteerd, kregen deze motoren gelijk veel waardering. Een unieke lichte motorfiets met een geweldig design. De uiteindelijke versies van de SWM retro en cafe racer modellen bieden karakter en technische kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen. Alle SWM classics zijn uitgevoerd met een 440cc éencilinder motor, licht en betrouwbaar met voldoende vermogen om mee te komen in het dagelijkse verkeer. Ze zijn tevens geschikt voor het A2 rijbewijs. Deze motoren zijn voor de rijders die eens wat anders willen dan een hypermoderne motor en zodoende veel waardering krijgen onderweg, tijdens een zondagse rit of het woon-werk verkeer.  

 

De SWM Outlaw 500 is een echte Cafe Racer. Fraai in ieder detail, een mooi geluid en het echte motorgevoel. Uitgevoerd in diep zilvergrijs metallic kleur, spaakwielen en twee hoge uitlaten. Lekker oldskool rijden met veel bekijks en positieve reacties van andere weggebruikers. Duim omhoog voor deze coole Cafe Racer van SWM.

 

De SWM Ace of Spades is de broer van de SWM Outlaw. Ook een echte Cafe Racer met het juiste motorgevoel. Licht in bediening, een mooi geluid uit de hoge uitlaten en geweldige looks. De Ace Of Spades is uitgevoerd in diep zwarte kleur. Fraai in combinatie met de dubbele uitlaten en spaakwielen.

 

De Six Days versies hebben een echte Scrambler style meegekregen. Een fraai ontwerp, met een knipoog naar het bekende jaarlijkse Six Days enduro evenement. De SWM Six Days is voorzien van allroad banden en daarmee geschikt op het asfalt maar ook zeer geschikt voor een lichte onverharde ondergrond. Deze unieke Six Days versies zijn ideaal voor de rijders die af en toe het onverharde terrein willen beleven maar ook zeer geschikt voor mee op vakantie. 

 

Door de compacte bouw van deze modellen en het gebruik van de éencilinder geven deze motoren 'het echte motorgevoel'. Ze zijn licht en wendbaar en éénmaal onderweg krijg je veel positieve reacties van mede weggebruikers door de retro uitstraling. Alle modellen zijn volgens de norm 'Euro 4' gehomologeerd en voorzien van ABS. De SWM Classics zijn ook geheel naar eigen wens te maken met de vele accessoires die u hier vindt.

 

Klik hier om een afspraak te maken voor een proefrit.

Prijzen Nederland:
Six Days: € 5.999,-
Ace of Spades: € 6.490,-
Outlaw: € 6.490,- 

Prijzen zijn incl. BTW, BPM en kosten rijklaar.

Prijzen België:
Six Days: € 5.399,-
Ace of Spades: € 5.799,-
Outlaw: € 5.799,-
 
Prijzen zijn incl. BTW en exclusief kosten rijklaar.

Garantie:
2 jaar, onbeperkte kilometers indien in standaard configuratie en voldaan aan de garantievoorwaarden.  

 

Bekijk hier een testrit met de SWM Gran Turismo door Motorlive en Six Days door Overland Magazine.  

   

 

Deel deze pagina

 

 

 

 

Volg ons: