Veel motorplezier en bekijks onderweg, op een echte retro classic van SWM!

Toen de prototypes van de Silver Vase en de Gran Milano op de motorbeurs Eicma 2014 aan het publiek werden gepresenteerd, kregen deze motoren gelijk veel waardering. Een unieke lichte motorfiets met een geweldig design. De uiteindelijke versies van de SWM retro en cafe racer modellen bieden karakter en technische kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen. Alle SWM classics zijn uitgevoerd met een 440cc éencilinder motor, licht en betrouwbaar met voldoende vermogen om mee te komen in het dagelijkse verkeer. Ze zijn tevens geschikt voor het A2 rijbewijs. Deze motoren zijn voor de rijders die eens wat anders willen dan een hypermoderne motor en zodoende veel waardering krijgen onderweg, tijdens een zondagse rit of het woon-werk verkeer.  

De SWM Gran Milano Outlaw is een echte Cafe Racer. Fraai in ieder detail, een mooi geluid en het echte motorgevoel. Lekker oldskool rijden met veel bekijks en positieve reacties van andere weggebruikers. Duim omhoog voor deze coole SWM.

De SWM Ace of Spades is een echte retro classics met het juiste motorgevoel. Licht in bediening, een mooi geluid en geweldige looks. De Ace Of Spades is uitgevoerd in diep zwarte kleur. Fraai in combinatie met de dubbele uitlaten en de brons kleurige velgen.

De Six Days versies hebben een echte Dragster style meegekregen. Een fraai ontwerp, met een knipoog naar het bekende jaarlijkse Six Days enduro evenement, voorzien van allroad banden, zowel geschikt op het asfalt en lichte onverharde ondergrond. Deze unieke Six Days versies zijn leverbaar in rood en wit.

De Gran Turismo is een echte classic met een laag stuur en 2 fraaie lage uitlaten. Qua zithouding zit hij tussen de andere modellen in en doet denken aan de motoren van vroeger; een no-nonsense motor voor het juiste motorgevoel, geschikt voor een leuke toertocht of woon-werkverkeer.   

Door de bouw van deze modellen en het gebruik van de éencilinder geven deze motoren 'het echte motorgevoel'. Ze zijn licht en wendbaar en éénmaal onderweg krijg je veel positieve reacties van mede weggebruikers door de retro uitstraling. Alle modellen zijn volgens de norm 'Euro 4' gehomologeerd en voorzien van ABS.

Klik hier om een afspraak te maken voor een proefrit.

Prijzen Nederland:
Gran Turismo: € 5.990,-
Six Days 440: € 6.490,-
Ace of Spades 440: € 6.990,-
Gran Milano Outlaw: € 6.990,- 

Prijzen zijn incl. BTW, BPM en kosten rijklaar.

Prijzen België:
Gran Turismo: € 5.049,-
Six Days: € 5.475,-
Ace of Spades 440: € 5.905,-
Gran Milano Outlaw: € 5.905,-
 
Prijzen zijn incl. BTW en exclusief kosten rijklaar.

Garantie:
2 jaar, onbeperkte kilometers indien in standaard configuratie en voldaan aan de garantievoorwaarden.  

 

Bekijk hier een testrit met de SWM Gran Turismo en Six Days door Motorlive  

   

 

Deel deze pagina

 

 

 

Volg ons: