Veel motorplezier en bekijks onderweg, op een echte retro classic van SWM.

Toen de prototypes van de Silver Vase en de Gran Milano op de motorbeurs Eicma 2014 aan het publiek werden gepresenteerd, kregen deze motoren gelijk veel waardering. De uiteindelijke versies van de Silver Vase en Gran Milano bieden karakter en technische kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen. De Silver Vase is voorzien van een tweepersoonszadel, terwijl de Gran Milano een monoseat heeft, maar standaard geleverd wordt met een apart tweepersoons zadel. De Gran Turismo is het nieuwste SWM Classic model. Alle SWM classics zijn uitgevoerd met een 440cc éencilinder motor, licht en betrouwbaar met voldoende vermogen om mee te komen in het dagelijkse verkeer. Deze motoren zijn voor de rijders die eens wat anders willen dan een hypermoderne motor en zodoende veel waardering krijgen onderweg, tijdens een zondagse rit of het woon-werk verkeer.

De Silver Vase is er in het matgrijs en dieprood, een Fiamme Oro Sport kleur, die uit de glorieuze geschiedenis van SWM komt. De Silver Vase is een scrambler model, met een sterke persoonlijkheid dankzij het unieke design, mede door de dubbele uitlaten aan éen kant. De motor is voorzien van een verstelbare vering en een Brembo remsysteem.

De Gran Milano is leverbaar als standaard versie in het donkergroen. Er is ook een 'Boggi-edition' vormgegeven door het bekende Italiaanse kledingmerk Boggi. Deze versie is uitgevoerd in fraai donkerblauw. Het ontwerp van de Gran Milano doet gelijk een Café Racer herkennen; een rechte zithouding met hoge fraaie uitlaten, zorgen voor het echte motorgevoel. De motor is voorzien van een verstelbare vering en een Brembo remsysteem.

De Gran Turismo is een echte classic met een laag stuur en 2 fraaie lage uitlaten. Qua zithouding zit hij tussen de 2 andere modellen in en doet denken aan de motoren van vroeger; een no-nonsense motor voor het juiste motorgevoel, geschikt voor een leuke toertocht of woon-werkverkeer. Deze Gran Turismo is leverbaar in het blauw en groen.

Zowel de Silver Vase, de Gran Turismo als de Gran Milano zijn uitgevoerd met een welbekend 440cc éencilinder motorblok dat is doorontwikkeld door SWM voor optimale resultaten in koppel en vermogen. Met de goede rij-eigenschappen geven deze motoren veel rijplezier in retro stijl, voor een interessante prijs. Door de bouw van deze modellen en het gebruik van de éencilinder geven deze motoren 'het echte motorgevoel'. Ze zijn licht en wendbaar en éénmaal onderweg krijg je veel positieve reacties van mede weggebruikers door de retro uitstraling. Alle modellen zijn volgens de norm 'Euro 4' gehomologeerd en voorzien van ABS.

 

Klik hier om een afspraak te maken voor een proefrit.

 

Prijzen:
Silver Vase 440: € 5.990,-
Gran Turismo 440: € 5.990,-
Gran Milano 440: € 6.890,-
Gran Milano 440 Boggi Edition: € 7.490,-
 

Prijzen zijn incl. BTW, BPM en kosten rijklaar.

Garantie:
2 jaar, onbeperkte kilometers indien in standaard configuratie en voldaan aan de garantievoorwaarden.

 

Bekijk hier een testrit met de SWM Gran Milano door Motorlive

 

 

Deel deze pagina

 

 

 

Volg ons: